top of page

Maatwerk

Wij kunnen op elk verzoek een op maat gemaakte en veilige oplossing voor u maken.

Iedere sleutel wordt op maat gemaakt door onze eigen machines onder het toeziend oog van onze sleutelspecialisten.

Spoedbestellingen zijn ook geen probleem. Doordat wij de sleutels en cilinders zelf op maat maken, kunnen wij zeer snel schakelen en veelal direct leveren.

Het is nu ook mogelijk om de sleutels in uw sleutelplan te bestellen met eigen logo in uw eigen RAL kleur (vraag naar de mogelijkheden).

 

Sleutels & cilinders

Gepaste gecertificeerde toegangsoplossingen

Sleutelplannen

Sleutelplan op maat

Een sleutelplan, ook wel sluitsysteem genoemd, wordt vaak toegepast in bedrijfspanden. Een sleutelplan maakt het mogelijk om een persoon met een sleutel toegang te geven tot alle ruimtes die voor hem van belang zijn. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over wie in welke ruimtes aanwezig mogen zijn. In een sleutelplan is elke sleutel uniek en onze gecertificeerde sleutels zijn beveiligd, niet na te maken of te kopiëren.

 

Zo heeft een eigenaar of beheerder vaak de 'hoofdsleutel' en kan hij/zij hiermee elke ruimte betreden. De collega's krijgen toegang tot de ruimtes waar de eigenaar of beheerder het belang van inziet om te mogen betreden. Zo kan het personeel niet in kamers komen waarvan de eigenaar dit liever niet heeft. Dit zorgt voor meer veiligheid en voor meer gebruikersgemak.

 

 

 

 

 

 

 

Onze gecertificeerde sleutels en cilinders worden in eigen beheer op maat voor u gemaakt 

Nooit meer lopen met grote bossen sleutels

01project-con-chiave.png
Concrete and Steel Wall

Onze sleutelspecialist kan op elk verzoek een unieke oplossing maken. Iedere sleutel wordt op maat gemaakt door onze supersnelle machine, onder het toeziend oog van onze sleutelspecialist.

Spoedbestellingen zijn ook geen probleem. Doordat wij zelf de sleutels en cilinders in onze handen hebben, kunnen wij zeer snel schakelen.

 

Zo maken wij de sleutels

Hangsloten

Hangsloten die waardevolle spullen verzekeren

Zet uw waardevolle spullen met een gerust hart weg.

Bevestig deze met onze op maat gemaakte hangsloten. Voor iedere situatie een toepasbaar slot en op maat gemaakte cilinder met bijpassende sleutel.

 

Vraag voor al onze mogelijke toepassingen bij onze sleutelspecialist. Het zou u verbazen wat er allemaal mogelijk is, en omdat wij de uitvoering zelf in de hand hebben kunnen wij zeer snel schakelen in leveringen.
 

lucchetti.png

Verzekeren van uw waardevolle spullen

Voor het opbergen van kleine waardevolheden

Voor het veilig opbergen van uw bezittingen op uw plezierjacht, boot, caravan of gewoon in uw woonhuis of uw bedrijf. Denk hierbij ook aan uw winkelpand of kleine onderneming.
 

serie-hokey.png

Kluizen

Vraag voor de toepassingen en mogelijkheden.

Onze specialist staat u graag te woord.

 

Brandweerkluis.png

Brandweerkluizen

bottom of page