Alarmsystemen

Controle over uw bedrijf, waar u ook bent

Plan nu een gratis adviesgesprek
App

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Want u heeft er hard voor gewerkt!

Inbraakbeveiliging is essentieel voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of locatie. Met de groeiende dreiging van inbraken en diefstallen is het belangrijk om uw bedrijf goed te beschermen. Echtveilig biedt een breed scala aan oplossingen om uw bedrijf te beveiligen. Een van de meest effectieve manieren om inbraak te voorkomen, is door middel van alarmsystemen. Echtveilig installeert geavanceerde alarmsystemen die direct een melding sturen naar de politie of een beveiligingsbedrijf wanneer er een inbraakpoging wordt gedetecteerd.

Controle over uw bedrijf, waar u ook bent

De mogelijkheden

Voor alle situaties een oplossing!

U kunt uw bedrijf opdelen in maar liefst 15 secties, gedeeltelijk of geheel beveiligen. Bijvoorbeeld uw kantoor, magazijn, serverruimte of winkel los van elkaar in- en uitschakelen. Het bedienen van het alarmsysteem kan op afstand worden uitgevoerd via smartphone of tablet. U krijgt direct een bericht en informatie over wat er bij uw bedrijf gebeurt. Er kunnen draadloze temperatuursensoren toegevoegd worden, die geven een seintje als een bepaalde ruimte onder of boven een temperatuur komt. Zo kunnen er ook één of meerdere nood-/paniekknoppen (draadloos) op het systeem aangesloten worden.Ook een koppeling met verlichting, brandmelders en buitenmelders is mogelijk. 

Totale controle

Vanuit uw app

Op het moment dat het alarmsysteem een persoon detecteert gaat de binnen- en/of buitensirene/flitser af. Dit is meestal al reden genoeg om de ongenode gast te verjagen. Tevens gaat de alarmmelding via een pushmelding rechtstreeks naar uw mobiel of indien gewenst naar onze, door justitie erkende, meldkamer. Deze zal bij een dubbele alarmmelding direct de politie en de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen.

Controle over uw bedrijf, waar u ook bent
Controle over uw bedrijf, waar u ook bent

Duidelijk en snel

We weten uit ervaring dat bedienen van het alarmsysteem niet altijd eenvoudig is en dat het in- en met name uitschakelen een spannende handeling kan zijn. Vragen als “weet ik de code, wanneer moet ik wat intoetsen, gaat het alarm niet af” kunnen het bedienen stressvol maken. Maar dat is niet meer nodig! Met onze beveiligingsapp is het bedienen eenvoudig, betrouwbaar en stressvrij. Met simpele iconen kunnen de gebieden (secties) van het alarmsysteem met één druk in- of uitgeschakeld worden. Weet u niet meer of u het alarm heeft ingeschakeld na vertrek? Geen probleem, uw telefoon toont de status van het systeem real-time en als u onverhoopt niet heeft ingeschakeld kan dat alsnog op afstand gebeuren. Voorkom stress bij het gebruik van uw alarmsysteem, gebruik gewoon Echtveilig.

Als het Echtveilig moet

Als VEB-gecertificeerd installatiebedrijf installeren en onderhouden wij professionele alarminstallaties. Een alarmsysteem is belangrijk voor het behoud van continuïteit van uw onderneming. Weten welk beveiligingssysteem past bij uw specifieke situatie? Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Controle over uw bedrijf, waar u ook bent