Camerasystemen

De preventieve werking van camera's

Plan nu een gratis adviesgesprek
App

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Een extra oogje in het zeil!

Sterker bewijs is er niet. Altijd perfect zicht op wat er in en rondom uw bedrijf gebeurt. Door de preventieve werking van de aanwezige camera’s kunt u al veel problemen voorkomen of juist achteraf problemen oplossen. Mocht de inbreker of dief toch een gok wagen, dan zorgt de camerabeveiliging voor bewijslast.

 

De preventieve werking van camera's

Altijd perfect zicht op uw bedrijf

Voor alle situaties een oplossing!

Highwatch camerasysteem: de naam zegt al genoeg! Voor degene die kiest voor topkwaliteit en haarzuivere beelden. Onze Highwatch camera's zijn vandaalbestendig en voorzien van infrarood verlichting zodat zij ook 's nachts een helder beeld geven. De opgenomen beelden of gebeurtenissen kunt u achteraf makkelijk terugvinden en opslaan. Wij kunnen bij u op locatie een demonstratie geven en u laten zien hoe het werkt en wat de kwaliteit is van de beelden. Het zal u verbazen wat de mogelijkheden zijn.

 

Totale Beveiliging

Met totale beveiliging kunt u altijd perfect zicht houden op uw bedrijf, zelfs 's nachts. Onze Highwatch camera's bieden haarscherp beeld in volledige kleur, zodat u geen enkel detail mist. Bovendien kunt u de opgenomen beelden of gebeurtenissen gemakkelijk terugvinden en opslaan voor latere referentie. Naast het feit dat onze camera's uw bedrijf 24/7 in de gaten houden, hebben ze ook een preventieve werking. Potentiële indringers worden afgeschrikt door de aanwezigheid van deze camera's, waardoor u controle hebt en houdt over de veiligheid van uw bedrijf. Met totale beveiliging bent u verzekerd van een veilige werkomgeving en kunt u met een gerust hart uw bedrijf runnen. Investeer vandaag nog in Highwatch camera's en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw bedrijf altijd beschermd is.

De preventieve werking van camera's
De preventieve werking van camera's

Totale controle vanuit uw app

Met Echtveilig heeft u de volledige controle over uw camerasysteem. In het geval van een calamiteit ontvangt u direct een pushmelding op uw telefoon. Zo bent u zonder tijdverlies geïnformeerd en kunnen passende acties genomen worden. Heeft u meerdere locaties, zoals thuis, het werk of vakantiewoning? Geen probleem, u kunt alle locaties vanuit de live app bekijken.

Mobiele cameramasten

Bij Echtveilig huur je voordelig een cameramast voor iedere locatie en elk terrein. Wil je onze cameramasten laten plaatsen op locatie? Ook dat regelen we voor je. We kunnen onze cameramasten al binnen één werkdag op de gewenste locatie laten plaatsen en installeren. Met de jarenlange ervaring op het gebied van camerabeveiliging heeft Echtveilig, slimme, intelligente en betrouwbare cameramasten ontwikkeld. Onze cameramasten zijn opvallend en voorzien van hoogwaardige high-end camera's. Deze effectieve terreinbeveiliging werkt preventief, voorkomt diefstal en zorgt ook direct voor bewijslast.

De preventieve werking van camera's