Intercom

Kijk eerst wie er voor de deur staat!

Plan nu een gratis adviesgesprek
App

Deurbel met camera

Altijd en overal overzicht!
Een deurbel met camera biedt verschillende voordelen. Staat er iemand voor de deur die u niet kent, of belt er een verkoper aan? Dan kunt u er heel gemakkelijk voor kiezen om voor deze persoon niet open te doen. Naast dat u de bezoeker ziet kunt u met een intercomsysteem tevens met uw bezoekers praten om te vragen waarvoor ze komen. De foto-opname functie is ook erg interessant aan deze deurbel met camera. U ontvangt dan een foto van de bezoeker die bij u heeft aangebeld toen u niet thuis was. Zo weet u precies wie u wilde bezoeken.
Kijk eerst wie er voor de deur staat!

Altijd even controleren

Met de opkomst van slimme technologieën wordt onze manier van leven steeds geavanceerder en handiger. Een perfect voorbeeld hiervan is de deurbel met camera. Deze innovatieve gadget biedt niet alleen gemak, maar ook een extra laag beveiliging voor uw huis.De deurbel met camera stelt u in staat om te communiceren met uw bezoekers, zelfs als u niet thuis bent. Via een app op uw smartphone kunt u live video's bekijken en praten met degene die aan uw deur staat. Als u boodschappen doet of op vakantie bent, u kunt altijd in contact blijven.

Wie staat er?

Dit is niet alleen handig voor het ontvangen van pakketjes of het verwelkomen van gasten, maar ook voor het identificeren en afschrikken van potentiële indringers. Met de ingebouwde bewegingssensor krijgt u direct meldingen op uw telefoon wanneer er iemand bij uw voordeur staat. Een deurbel met camera biedt gemoedsrust en geeft u controle over wie er toegang heeft tot uw huis. Het is een slimme investering in moderne beveiligingstechnologie die zowel comfort als veiligheid biedt. Kies voor een deurbel met camera en maak van uw huis een nog veiligere plek.

Kijk eerst wie er voor de deur staat!
Kijk eerst wie er voor de deur staat!

Blijf op de hoogte

Met behulp van een speciale app kun je live meekijken en zelfs communiceren met degene die voor de deur staat. Of het nu een vriend, familielid of bezorger is, je kunt direct reageren zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. De beelden op mobiel, iPad of computer bieden dus een handige manier om altijd op de hoogte te blijven van wie er voor je deur staat. Met deze technologie hoef je nooit meer een onverwachte bezoeker te missen en kun je met een gerust hart van huis gaan.

Ook bij afwezigheid

De beelden worden rechtstreeks naar je mobiele telefoon, iPad of computer gestreamd zodat je altijd kunt zien wie er voor je deur staat. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar kan ook handig zijn als je pakketjes verwacht of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wie er aanbelt.

Kijk eerst wie er voor de deur staat!