top of page

Een Echtveilig alarmsysteem biedt de ultieme oplossing om woningen, winkels, kantoren en bedrijven te beschermen tegen inbraak. Ons alarmsysteem maakt slim gebruik van draadloze detectoren. Eenvoudig in gebruik en kan via uw smartphone of tablet bedient worden. U ontvangt alle meldingen razendsnel op uw smartphone. De gratis beveiligingsapp is speciaal ontworpen voor gebruikers van ons Echtveilig alarmsysteem. Het stelt u in staat om op afstand het alarmsysteem op uw smartphone te bedienen. U kunt er de status mee bekijken, maar ook uw systeem in- en uitschakelen. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil. Dat noemen wij Echtveilig!

Uitstekende Kwaliteit, erkend en vakbekwaam.

Echtveilig gebruikt uitsluitend gecertificeerde componenten. Na installatie door onze vakbekwame monteurs ontvangt u een installatiecertificaat met maar liefst 5 jaar garantie. Echtveilig is al vele jaren een erkend beveiligingsbedrijf (VEB). Onze monteurs zijn goed opgeleid, vakbekwaam en in het bezit van het diploma T.B.V. (technicus beveiligingsinstallaties).

De oplossing tegen inbraak!

Al vanaf

 € 995,-

incl. BTW, compleet

geïnstalleerd!

(822,31 excl. BTW)

Inclusief gratis app!

Beveiligingsapp

Inclusief gratis beveiligingsapp!

Eenvoudig in gebruik en kan via uw smartphone of tablet bedient worden. U ontvangt alle meldingen razendsnel op uw smartphone. De (gratis) beveiligingsapp is speciaal ontworpen voor gebruikers van ons Echtveilig alarmsysteem. U kunt er de status mee bekijken, maar ook uw systeem in- of uitschakelen. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil.

Deze app is uiteraard voorzien van de hoogste beveiligingsmaatregelen.

iphoneapp.png
White Washed Wood
Police Car Lights

Onmiddelijke actie als het alarm afgaat

DSC_5344_bew.jpg

Professioneel

advies

DSC_5310_bew_web.jpg

Hoogwaardig alarmsysteem

Electric Cables

Professionele

Installatie

Zo werkt EchtVeilig

ONZE GEPASTE OPLOSSINGEN OP LOCATIE

Voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact op met een van onze medewerkers......

laptop.png
scrpr.png
bottom of page